Luftsyge synonym

Synonym for Luftsyge – Synonymbog.com

Synonym for Luftsyge

Ordet luftsyg bruges som regel i midten af ​​en sætning og udtales som det staves. Det kan også bruges i mere formelle sammenhænge. Luftsyg forekomst i krydsord.

Beskrivelse og synonymer for ordet Luftsyge

Synonym for Luftsyg – Synonymbog.com

Synonym for Luftsyg

tilstand med svimmelhed, kvalme, opkastning og træthed som kan opstå på en flyvetur fordi flyets bevægelser påvirker ørets ligevægtsorgan.

Beskrivelse og synonymer for ordet Luftsyg

luftsyge — Den Danske Ordbog – Ordnet

Søgning på “luftsyg” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.

LUFTSYGE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 0 løsningsforslag for ordet LUFTSYGE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til LUFTSYGE.

Luftsyge Synonym

LUFTSYGE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Synonym for Luftsyge her finder du alle synonymer af Luftsyge sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept.

LUFTSYGE – Krydsord

Luftsyge Synonym – Dansk Synonymer

Synonym for Luftsyg her finder du alle synonymer af Luftsyg sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept.

Synonym for Luftsyge her finder du alle synonymer af Luftsyge sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept

tilstand – dansk definition, grammatik, udtale, synonymer og …

Luftsyg Synonym – Dansk Synonymer

Blandt svarene du finder er den bedste helbred med 7 bogstaver, ved at klikke på dette eller på andre ord, kan du findes lignende ord og synonymer, …

Synonym for Luftsyg her finder du alle synonymer af Luftsyg sammen med snesevis af andre måder at udtrykke det samme koncept

mal de l’air — Dansk oversættelse – TechDico

LUFTSYGE – Krydsord

Se også udtalen, synonymer og grammatik. … grænseland frysepunkt dvale syge i levende live retfærdighed luftsyge besættelse sjælstilstand position enighed …

Svar ✅ for LUFTSYGE i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

luftsyge. generel – iate.europa.eu. Fransk synonymer og relaterede termer … senere fastslået, at de pågældende passagerer simpelthen lider af luftsygdom.

Keywords: luftsyge synonym